De MODEPILOT-adventskalender 2021

De zakken zijn gevuld. Ja, onze adventskalendertassen zitten voller dan ooit! Zelfs een extravagante shopsessie kan zich er niet mee meten, want niet alles in onze tassen is te koop.
Ga er dus maar even goed voor zitten: op 1 december 2021 barst de legendarische Modepilot-adventskalender los. Legendarisch mede dankzij onze lezers, die jaar in jaar uit weer bewijzen de slimste, grappigste en creatiefste te zijn (een voorbeeld). Ook dit jaar wordt het je niet makkelijk gemaakt: wil je een waardebon van €1000, een parfum van €160 of een armband van een koninklijke hofleverancier dan zul je moeten dichten of anderszins creatief zijn – altijd in de reacties hier op de blog, heel old school.

De MODEPILOT-adventskalender 2021

Modepilot Adventskalender 2021
Onze adventskalendertassen zitten voller dan ooit!
Achter de deurtjes van de adventskalender zitten de leukste kerstcadeaus voor jou en je dierbaren verstopt. In de meeste gevallen heb je minstens drie dagen de tijd om je reactie te plaatsen. De voorwaarden zijn hetzelfde als ieder jaar: de beslissing van de jury is definitief; de keuze van de winnaars is puur subjectief en wordt in de commentaarfunctie en per e-mail bekendgemaakt. Het opgeslagen e-mailadres mag geen tipper bevatten. De cadeaus worden rechtstreeks door de merken of hun pr-bureau verzonden.
Laat je door het Duits niet afschrikken: in Duitsland zijn we dol op Nederlands! Sylvie Meis, Linda de Mol, van jullie prachtige tongval krijgen we geen genoeg. Dus rijm erop los in je moerstaal, daarmee heb je sowieso een streepje voor.
O ja, en achter een van de deurtjes zit het al uitverkochte ‘J’adore Gyros’-T-shirt! Ik heb er nog ééntje tussen al het pakpapier gevonden. Misschien weet je het nog wel: de Dior Cruise Show, waar je alleen welkom was als je een positief verhaal garandeerde (het hele bericht). Ook zijn er huid- en haarverzorgingssets twv ruim 1500 euro! Verder onder meer een zijden designerjurk, een scheerset en een Chandon-pakket. Veel succes en plezier! En veel inspiratie bij het lezen van de reacties!
Photo Credit: Catwalkpictures
Modepilot ist Deutschlands erster Modeblog. Mit seiner Gründung in 2007 war und ist er Vorreiter der unabhängigen Mode-Berichterstattung. Noch heute wird die Seite leidenschaftlich von Mitgründerin Kathrin Bierling geführt. Sie ist eine ausgebildete und erfahrene Journalistin, die zunächst bei der Financial Times lernte und arbeitete und dann einige Jahre bei der WirtschaftsWoche beschäftigt war, bevor sie die Seiten Harpersbazaar.de, Elle.de und InStyle.de verantwortete. An Modepilot liebt sie, dass sie die Seite immer wieder neu erfinden muss, um am Puls der Zeit zu bleiben. Worin sie und ihre Autoren sich stets treu bleiben: Den Leser ernst nehmen, nicht sich selbst.

Reacties