Gespot

Laatst werd ik wakker uit een droom, waarin ik op het vliegveld in een éénkleurige kasjmieren outfit incheckte voor een langeafstandsvlucht. En geloof het of niet, dit gebeurde voor ik deze driedelige full kasjmier-look bij Matches Fashion had ontdekt.

Bevredig je reislust thuis

Je kent het vast wel, dat filmpje van die vrouw die eerst over de loopband van haar hometrainer loopt om vervolgens haar koffer eraf te halen, alsof het een bagageband is. Een halfjaar geleden raakte het bij velen een snaar, ik kreeg het tenminste meerdere keren doorgestuurd. Hoe kan je daar nog overheen? Niet dus.
Inmiddels was ik mijn haar thuis met shampoo uit reisflacons. Of ik trek de koelkast open en vraag mijn vriend met een stralend gezicht: ‘Beef or chicken, beef or chicken, beef or chicken?’ En even later: ‘Tea or coffee, tea of coffee, tea or coffee?’ Ik ben vast niet de enige die zoetjesaan doordraait in de lockdown. ’s Nachts check ik in mijn dromen in op de luchthaven of in een hotel. Het is er zwoel en tropisch en iemand voorziet me van een koele handdoek.
Voornaamste vraag hierbij is natuurlijk: wat heb ik aan? Zelfs in mijn slaap speelt mijn ongestilde modehonger inmiddels op. Bij het inchecken draag ik een unikleurig kasjmierpak. Superstijlvol!
Het ensemble is niet alleen een fijn gebreide look voor in je vrije tijd, maar ook nog eens sexy, doordat de kasjmieren body megahoog is uitgesneden en van boven asymmetrisch is. Bijna precies zoals deze combi’s dus, behalve dat je hier geen heupen ziet (wat ik eigenlijk niet zo erg vind):

Extreme Cashmere

Extreme Cashmere Looks Modepilot Matches Fashion
Outfits van Extreme Cashmere, Matchesfashion.com
Extreme Cashmere, zoals het label heet, laat mijn droom uitkomen. Het merk is in 2016 in Amsterdam opgericht, nummert haar onderdelen en wil kasjmier maken voor een breed publiek. Van die donkerblauwe outfit (rechtsboven) met die lange kasjmieren legging ben ik hélemaal weg, al is die inmiddels natuurlijk alweer uitverkocht. Ook zag ik op hun website een trui waarvan je de col ook als masker kunt gebruiken.
Extreme Cashmere Modepilot
Coltrui van Extreme Cashmere

Doordraaien met een baby

Om maar even te blijven hangen in het thema ‘chic doordraaien met een baby’: Wat je bespaart aan reiskosten kun je nu mooi investeren in schattige slabbetjes van Hermès. Het is maar een idee. Ik heb het hier wel over een investering, want dat lijkt me de enige juiste omschrijving voor een katoenen babybadhanddoek van 350 euro. Nou zijn zelfs de babyspullen van Hermès meestal prima door te verkopen op Marktplaats. Ik weet alleen niet of dat ook opgaat voor gebruikte slabbetjes.
 

Meer dan een handcrème

‘Hand Salve’ van SpaRitual is een crème die je handen verzorgt met marula-olie en sheabutter, ingrediënten die hun werking al lang en breed bewezen hebben. Daarnaast beschermt de crème je huid tegen vroegtijdige veroudering dankzij antioxidantvitamines uit de honingstruikbloem en fruitzuren uit citroen- en sinaasappelschil, die je bloedcirculatie en cel- en collageenvorming stimuleren. Zodat je handen wat beter bij je facelift passen ;-) Plus! De heerlijke geur van kardemom en bergamot heeft een oppeppende werking en brengt je in een goed humeur.
SpaRitual Handcreme Ziturs Modepilot
Handcrème om aan te bevelen, cadeau te doen of zelf te gebruiken, via sparitual.de
Photo Credit: Matchesfashion.com, Extreme Cashmere, Hermès
Modepilot ist Deutschlands erster Modeblog. Mit seiner Gründung in 2007 war und ist er Vorreiter der unabhängigen Mode-Berichterstattung. Noch heute wird die Seite leidenschaftlich von Mitgründerin Kathrin Bierling geführt. Sie ist eine ausgebildete und erfahrene Journalistin, die zunächst bei der Financial Times lernte und arbeitete und dann einige Jahre bei der WirtschaftsWoche beschäftigt war, bevor sie die Seiten Harpersbazaar.de, Elle.de und InStyle.de verantwortete. An Modepilot liebt sie, dass sie die Seite immer wieder neu erfinden muss, um am Puls der Zeit zu bleiben. Worin sie und ihre Autoren sich stets treu bleiben: Den Leser ernst nehmen, nicht sich selbst.

Soortgelijke artikelen

Reacties